U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Twan de Leur

 

Wie is Twan

Ik ben 47 jaar, vader van een 12 jarige zoon en ik woon in het pittoreske Zaltbommel. Ik ben dol op de natuur en ben graag in de bossen.  Ik houd ervan muziek te maken en diepe gesprekken te voeren.

De omgeving waarin ik opgroeide was complex waardoor ik aan een aantal ontwikkelingstaken onvoldoende ben toegekomen. Ik heb er wel geleerd mijn eigen behoeftes weg te cijferen tot het punt waarop ik niet meer goed wist wie ik was. Zeker in het begin van mijn carrière in de IT en makelaardij heb ik grote moeite gehad mezelf uit te spreken. Daardoor ging ik me als persoon ongewenst voelen en verdween het plezier in mijn werk.

De wake-up kwam toen ik 10 jaar geleden in een burn-out terecht kwam, zonder werk kwam te zitten en mijn huwelijk op de klippen liep. Op een bewustzijns festival kwam ik weer in contact met mijn levensenergie, waar ik vanaf mijn vroege jeugd geen contact meer mee had. Dat was een geweldige herontdekking van mijn eigen vitaliteit, een antwoord op een diep gevoeld verlangen. Hierna ben ik een intensief zelfonderzoek aangegaan om mezelf te herontdekken. Ik heb  allerlei trainingen en workshops gevolgd, boeken gelezen en activiteiten ondernomen die me hierbij hebben geholpen. Daarbij kun je denken aan verschillende therapieën, ceremonies, zweethutten, Visionquest, ademwerk, mannenwerk, veel vormen van meditatie en communicatietrainingen.

Ik ben mede daardoor ervaringsdeskundige geworden op het gebied van wat mensen van binnenuit beweegt. Ik vind het heel boeiend mensen te helpen ontdekken waar hun passies liggen en hen te stimuleren van daaruit te leven. Authentiek communiceren en jezelf kwetsbaar durven opstellen naar jezelf en de ander  maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit. Voor mij komt dat allemaal samen in het werk dat ik met hoofdzakelijk met jongens en mannen doe in de vorm van coaching, lichaamsgerichte therapie, meditaties, workshops, jaartrainingen en mannencirkels. Daar ligt mijn passie en die deel ik graag met je.

Mensen omschrijven me als open minded en met een vertrouwde natuurlijke rustige uitstraling die ze uitnodigt om meer te openen.

 

Twan de Leur

Tel 06 28831050

www.dekrachtvangevoel.nl

www.natuurvader.nl

www.vanheelonszelfhouden.nl

www.manneninverbinding.nl

www.twandeleur.nl