U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Johannes Huijbregts

 

Wie is Johannes,

Ik ben 42 jaar jong, vader van 2 mooie kids, een 20 jarige dochter, en een 18 jarige zoon. Ik woon samen met mijn lieve vriendin Nicky aan het water. Elke dag weer genietend van de ontluikende natuur, het spel van de planten, de wind en de elementen. Ook bij vuur ben ik ook in mijn element, en houd van een goed diepgaand gesprek, waarin stukken geraakt mogen worden, en alles er mag zijn.

In mijn werk, waar ik als allround monteur alles mag ‘maken’ vind ik ook mijn passie. Dit omdat mijn helende handen zo ook praktisch toegepast kunnen worden en ik ook daar bezig mag zijn met het ‘heel’ maken van dingen. Net als ik graag bezig ben met het helpen ‘heel’ maken van mensen. Dit doe ik heel mijn werkende leven, met liefde, al naast mijn fulltime betaalde baan.

Nadat mijn zoontje ernstig ziek werd (leukemie) wat hij gelukkig wel overwonnen heeft door zijn eigen kracht en inzettingsvermogen. En hierna mijn toenmalige partner fysiek (lichamelijk) uitviel, en wat later we uit elkaar gingen. Kreeg mijn lichaam een grote optater, en viel ook ik met vreemde vermoeidheidsklachten uit, burn-out, lyme, overactieve reptielenbrein …. Allemaal diagnoses die in 2 jaar ziektebed langs kwamen. Wat een diep helend proces, en daar ik er nog niet helemaal mee klaar ben, heb ik toch besloten weer te gaan werken. <3
Zowel in de techniek, als met mensen want daar liggen mijn passies en die deel ik graag met je.

Op mijn 16e kwam ik er achter dat ik helende handen heb, doordat ik bij anderen onbewust bijvoorbeeld hun hoofdpijn weg kan nemen. Alleen ik toen nog niet de tools had dit zelf weg te laten stromen, ipv zelf de klachten te krijgen.
Na een mooie zoektocht, via Reiki, Reconnective healing en ET healing, heb ik nu de tools mijn handen te gebruiken om mooie dingen te laten gebeuren.

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Daarnaast heb ik me ontwikkeld tot intuïtief, opruim en transformatie coach. En werk graag met jou aan de beste versie van jezelf. Vanuit intuïtief weten, liefde en verbondenheid.

Mensen omschrijven me als open minded en met een vertrouwde natuurlijke rustige persoonlijkheid. En ben erg eigen-wijs. ;)